• 1402/10/26
انتصاب رئیس بیمارستان شهید مطهری مرودشت

با حکم معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «غلامرضا نجفی» به عنوان رئیس بیمارستان شهید مطهری مرودشت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه خطاب به دکتر «نجفی» آمده است:

پیرو ابلاغ شماره 490789 تاریخ 02/09/1400 و نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ بـه عنوان رئیس بیمارستان شهید مطهری مرودشت منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان آرزومندم.

اهم انتظارات اینجانب از جنابعالی به شرح ذیل می باشد:

1- مدیریت و ارتقاء توانمندی پرسنل و پزشکان محترم در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب و حفظ کرامت انسانی همکاران و مراجعین.

2- تدوین برنامه عملیاتی منطبق با سیاست های این معاونت همراه با پایش و گزارش عملکرد دوره ای.

3- استفاده حداکثری از توانمندیهای مجمع خیرین سلامت، سازمانها و نهادهای برون بخشی.

4- اولویت در پرداخت های پرسنل و پزشکان.

5- نظارت مؤثر بر تمامی فرآیندهای هزینه درآمد، تدارکات و تجهیزات مرکز با رویکرد اقتصاد مقاومتی و کارشناسی امور در کمیته های تخصصی و اعلام گزارش ماهیانه به این معاونت.

6- رعایت اصول و سلسله مراتب اداری و وقت گذاری مناسب در پیگیری امور اداری.

7- به کارگیری حداکثر توانمندی مجموعه تحت مدیریت در جهت ارتقاء شاخص های درمانی.

8- انجام بازدیدهای سرزده در ساعات مختلف شبانه روز و اعلام گزارش به اینجانب.

9- تسریع در ثبت مستندات لازم در سامانه صدور پروانه ها جهت صدور پروانه و ابلاغ مسئول فنی توسط این معاونت

دکتر مهرداد شریفی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز