• 1403/02/27
27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

پیام تبریک رییس بیمارستان شهید مطهری مرودشت به مناسبت فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی

✍����به نام خدا
��������27 اردیبهشت‌ماه روزی که در سطح جهانـی به عنوان روز روابط‌عمومــی و ارتبـاطات نامگــذاری شده است، فرصتی مغتنم برای یادآوری از فعالیت‌های انسان‌هایی است که دلسوزانه، عاشقانه و متعهدانه برای ایجاد ارتباط و تعامل سازنده، روشنگـری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشـی شفاف تلاش می‌کنند.
����دکتر غلامرضا نجفی بیان کردند:اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است.
��������روابط عمومی اصلی‌ترین حلقه ارتباط بین مدیران، کارکنان و جامعه است و توسعه اجتماعی و فرهنگی یک جامعه در گرو توزیع عادلانه اطلاعات، روشن‌گری افکارعمومی است.
��������اینجانب روز روابط عمومی و ارتباطات را به همکاران عزیز روابط عمومی صمیمانه تبریک عرض می‌کنـم و از حضـرت دوسـت توفیـق روزافـزون ایشان را مسئلـت مینمایم.

• گروه خبری :
  • کد خبری : 101930